Sakarya’da okul kantinlerine Zabıta denetimi

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Denetim Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelindeki çat kapı denetimde kantin içindeki tüm detayların mevzuata uygun olup olmadığını kontrol etti.

Satılan ürünlerin son kullanma tarihleri ve fiyat listeleri incelenen denetimlerde kantinlerin hijyen koşullarına uygunluğu, gıdaların saklandığı alanlar, ürünleri son kullanma tarihleri, liste ve ürün fiyatları büyük bir titizlikle incelendi.

Tüm işletmecilerin bu konularda hassasiyet göstermesi gerektiğini vurgulayan zabıta ekipleri, mevzuatla ilgili her türlü ayrıntıya dair uyarılar yaptı.

Fiyatların düzenli olarak kontrol edilmesi ve öğrencilere sunulan hizmetin şeffaf olması için işletmelere hatırlatmalar yapıldı.

Related Posts

“İBB’nin 59 aracı AKP İl Başkanlığı’na tahsis edildi” iddiası için CHP suç duyurusunda bulunmuştu: Bakanlık “Suç unsuru yok” dedi

“İBB’nin 59 aracı AKP İl Başkanlığı’na tahsis edildi” iddiası için CHP suç duyurusunda bulunmuştu: Bakanlık “Suç unsuru yok” dedi

Saray’da Erdoğan-DEM Parti heyeti zirvesi: Görüşme 1 saat sürdü

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti İmralı Heyeti ile Saray’da bir araya geldi. 1 saat süren görüşmenin ana gündem başlığı “Terörsüz Türkiye” sürecinin kritik aşaması olan “örgütün silah bırakması” oldu.

Eski Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik, CHP’den istifa etti! Gerekçe: ‘Partideki sorunlar’

CHP’de uzun yıllar önemli görevlerde bulunan emekli büyükelçi ve dış ilişkilerden sorumlu eski genel başkan yardımcısı Murat Özçelik, partisinden istifa etti. Özçelik, konuya ilişkin açıklamasında, partinin hem iç işleyişine hem de ülke sorunlarına yaklaşımına yönelik sert eleştirilerde bulundu.

FBI’ın Epstein soruşturması ABD basınında: Yeni inceleme kararı

Kamuoyunda “Epstein dosyaları” olarak bilinen belgelere yönelik yürüttüğü incelemeyi tamamlayan ABD Adalet Bakanlığı ve Federal Soruşturma Bürosu (FBI), ünlü isimlerden oluşan “müşteri listesinin” tutulduğuna dair herhangi bir kanıta ulaşılamadığı sonucuna vardı. İnceleme sırasında, halihazırda suçlama yöneltilmeyen kimseye soruşturma başlatılması için de kanıt tespit edilmediği belirtildi.

CHP’li Ali Mahir Başarır: ’12 evladımız niye şehit oldu, ihmal var mı açıklanmalı’

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde arama-tarama faaliyetleri sırasında askerlerin metan gazından etkilenerek şehit olmasıyla ilgili “Neden önce insansız sistemler kullanılmadı? Burada bir zafiyet, ihmal var mı açıklanmalı. Türkiye bir hukuk devletiyse sorumlular cezalandırılmalı” dedi.

Gazzelileri ‘yeniden yerleştirme’ planı basına sızdı

ABD merkezli danışmanlık firması Boston Consulting Group’un (BCG), yüzlerce Filistinlinin öldürüldüğü İsrail-ABD güdümlü Gazze İnsani Yardım Vakfı (GHF) girişimini geliştirmek için milyonlarca dolarlık sözleşme imzaladığı ve Gazze’deki Filistinlileri “yeniden yerleştirme” planını modellediği ortaya çıktı.