Özel hastanede bebeklere kötü muamele iddiası: İnceleme başlatıldı

İstanbul Özel Hastanesinde Şok İddialar Ortaya Atıldı!

İstanbul’da faaliyet gösteren bir özel hastanede çalışan doktor Ali Osman Önder, anne adaylarının erken doğum yapmaları için sosyal medya üzerinden video çektirildiğini iddia etti. Konuyla ilgili olarak Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı.

Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde görev yapan doktor Emrah Ergün ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığını öne sürdü.

Doktor, kadınların zorlanarak erken doğuma alındığını, sezaryenle doğum yapmaya zorlandıklarını ve bu duruma karşı çıktıklarında tehditlere maruz kaldıklarını ileri sürdü.

Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurarak, “Sosyal medyada bir özel sağlık kuruluşunda çalışan doktorun iddialarını içeren durum İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmektedir. İdari ve hukuki süreçler devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur.” şeklinde açıklamada bulundu.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

Derecik Belediye Başkanı Hasan Dinç partisinden istifa etti

Hakkari’nin Derecik Belediye Başkanı Hasan Dinç, Yeniden Refah Partisi’nden istifa ettiğini açıkladı.

İran kaynakları: ‘Natanz nükleer tesisi radyasyon sızdırıyor’

İran, İsrail tarafından bombardımana tutulan Natanz nükleer tesisinden radyasyon sızdığını ilk kez kabul etti. Sızıntının kontrol altına alındığı açıklansa da ülke genelindeki nükleer altyapının durumu hala belirsizliğini koruyor.

Pezeşkiyan: İran’ın cevabı İsrail’i pişman edecek

İsrail’in İran’a saldırısının ardından Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan açıklama geldi.

Üniversiteye hazırlanan Elif’ten 10 gündür kayıp!

Mardin’de üniversiteye hazırlanan Elif Başcı (17), 4 Haziran’da çıktığı evine bir daha dönmedi. Elif’ten 10 gündür haber alınamazken; arama çalışmalarında şu ana kadar herhangi bir iz bulunamadı.

Sivas, Tokat ve Kayseri tedirgin: Kene istilasını böyle çözecekler!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber başta Sivas, Tokat ve Kayseri gibi kentlerde KKKA (Kırım Kongo Kanamalı Ateşi) nedeniyle görülen ölümlü vakaların ardından uzmanlar keklik, bıldırcın gibi kuşların avlanmasının yasaklanması çağrısında bulundu. 253 sivil toplum kuruluşu bir araya gelerek avcılığın tamamen yasaklanması için 28 Ağustos 2020 tarihinde başlatılan imza kampanyasına desteğe çağırdı.

ABD’de otoriter rejim sinyali: Seçilmiş senatör yaka paça gözaltına alındı

ABD’nin Kaliforniya Eyaleti’nde sular durulmuyor. ABD Başkanı Donald Trump’ın göçmenlere yönelik uygulamaları sebebiyle halk sokağa dökülürken, ABD İç Güvenlik Bakanı Kristi Noem’e tepki gösteren Kaliforniya Meclisi Senatörü Alex Padrilla ters …