Moskova’da olası dron saldırılarına karşı önlem: 4 havalimanına uçuşlar durduruldu

Rusya’da Havalimanlarında Uçuşlar Geçici Olarak Durduruldu

Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı (Rosaviatsiya), Moskova’daki Şeremetyevo, Domodedovo, Vnukovo, Jukovski ve Kaluga Havaalanları’nda uçuş güvenliğini sağlamak amacıyla geçici olarak uçuşların durdurulduğunu duyurdu.

Rusya’da olası dron saldırıları riski üzerine Rosaviatsiya tarafından yapılan açıklamada, Sivil hava araçlarının emniyetli uçuşları için belirtilen havaalanlarına geçici olarak uçuş kabul edilmeyeceği belirtildi. Rosaviatsiya’nın açıklamasında “Hava araçları ekipleri, hava trafik kontrolörleri ve havaalanı hizmetleri, uçuş güvenliğini sağlamak için gerekli tedbirleri almaktadır. Güvenlik, her zaman önceliğimizdir.” ifadelerine yer verildi. (DHA)

 

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Bodrum’un zirvesine dev İmamoğlu pankartı açtılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kentin en yüksek tepesi Göktepe Dağı’nda dev Ekrem İmamoğlu pankartı açanlar ilçede günün konusu oldu. Yaklaşık bir saat asılı duran pankart polis tarafından alındı.

Özgür Özel İzmir’deki krizi görmezden geldi

CHP’li Cemil Tugay’ın belediye başkanı olduğu İzmir’de belediye işçilerinin greve gitmesiyle birlikte sokaklar çöp yığınlarıyla dolarken, kamuoyunun gözleri CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e çevrildi. Ancak Özel, partisinin grup toplantısında bu krize hiç değinmedi. Gündeminde ise büyük ölçüde ekonomik gelişmeler ve parti içi tartışmalara neden olan kurultay sürecine dair şaibe iddiaları vardı. Şehrin hijyen sorunu ve vatandaş tepkileri görmezden gelinirken, Özel’in sessizliği dikkat çekti.

Konya’da akran zorbalığı kurbanı Yusuf’un ailesinden tepki

Konya Selçuklu’daki bir ilkokulda sınıf arkadaşı tarafından boğazı sıkıldığı iddia edilen 10 yaşındaki Yusuf Taşkın’ın yoğun bakımdaki yaşam mücadelesi sürüyor. Yusuf’un ailesi okul önünde basın açıklaması yaptı ve tepkilerini dile getirdi.

Macron’un balmumu heykeli çalındı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un, balmumundan yapılan heykeli çalındı.

Konser kavgasında ortalık karıştı: Bıçaklar çekildi, kan aktı

Şanlıurfa’daki konserde ortalık karıştı, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.

MİT Başkanı Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Hayve görüştü

MİT Başkanı Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Hayve görüştü