Kozan’da Peynir Yapımında Yangın

Adana Kozan’da Ev Yangınını Tetikleyen Olay

Adana’nın Kozan ilçesinde, bir evin bahçesinde peynir yapımında kullanılacak sütü kaynatmak amacıyla yakılan ateş, kontrolden çıkarak yangına sebep oldu.

Olayla ilgili bilgilere göre, Çanaklı Mahallesi’nde bulunan bir evden çıkan yangın ihbarı üzerine, itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kısa sürede kontrol altına alınan yangın, evde maddi hasara yol açtı.

Yangının sebebinin, peynir yapımı için bahçede yakılan ateşin tamamen söndürülmemesi olduğu belirlendi.

Related Posts

TBMM Başkanı Kurtulmuş Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğine ziyarette bulundu

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Srebrenitsa Soykırımını Uluslararası Düşünme ve Anma Günü” kapsamında Bosna Hersek’te Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğini ziyaret etti. Ziyarete, çeşitli partilerden milletvekilleri eşlik etti.

Bakan Yerlikaya’dan ‘silah bırakma’ sonrası ilk açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, PKK’lı bir grup teröristin silah bırakmasının ardından açıklamalarda bulundu.

PKK’nın silah bırakmasına AKP’den dikkat çeken yorum

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, terör örgütü PKK’nın silah bırakmasına ilişkin, “Gelinen aşamada ‘Terörsüz Türkiye’ hedefine ulaşılması için kritik bir eşik geçilmiştir. Bundan sonrasında PKK’nın tüm şubeleri ve illegal yapılarıyla feshi ve silahların yakılması/teslim edilmesi süreci kısa zaman içinde tamamlanmalıdır” dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Avustralyalı mevkidaşı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avustralya Dışişleri Bakanı Wong ile görüştü.

Hakkari’de 121 kilo uyuşturucu yakalandı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda 70 kilo metamfetamin ile 51 kilogram skunk ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

CHP’li Taşcıer: Çocuklarımızı sermayeye ve cemaatlere teslim etmeyeceğiz

Taşçıer, Bakan Tekin’in zorunlu eğitim konusundaki açıklamalarını eleştirdi