Konya’da ailesini öldüren kişi canına kıydı

Konyalı Genç Ailesini Katlettikten Sonra İntihar Etti

Konya’nın Selçuklu ilçesinde yaşanan acı olayda, Ali Tunç isimli genç annesi, babası ve kardeşini öldürdükten sonra intihar etti. Polis ekipleri olay yerindeki incelemelerine devam ediyor.

Olay, Konya’nın merkez Selçuklu İlçesi Parsana Mahallesi Şemsi Efendi Sokakta saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Silahlı bir kavga ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

İlk bilgilere göre, ailesinden 3 kişiyi öldüren Ali Tunç, daha sonra kendi hayatına son verdi. Polis, binayı tamamen boşaltarak detaylı incelemelere başladı.

Olayda hayatını kaybedenlerin kimlikleri Ali Tunç (28), Hasan Can Tunç (17), Nurettin Tunç (50) ve Canfeda Tunç (51) olarak belirlendi.

Zeki Dursun’un aktardığı bilgilere göre, Ali Tunç’un kardeşi, annesi ve babasını öldürdükten sonra intihar ettiği iddia ediliyor. Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ve Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı da olay yerinde incelemelerde bulundu.

Related Posts

Kaliforniya’da bir lisede bıçaklı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı

ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki Santa Ana Lisesi önünde meydana gelen bıçaklı saldırıda bir öğrenci hayatını kaybederken, iki öğrenci yaralandı. Kolluk kuvvetlerinin, olayla ilgili 2 şüpheliyi aradığı açıklandı.

Yunanistan adalarımızı satışa çıkardı Erdoğan ve AKP tepki vermedi

Millî Savunma Bakanlığı Eski Genel Sekreteri Ümit Yalım bugün yaptığı yazılı açıklamada “Yunanistan, adalarımızın kıta sahanlığını satışa çıkardı. Erdoğan ve AKP hükümeti hiçbir tepki vermedi “ diye konuştu.

Avrupa Parlamentosu’ndan Türkiye’ye AİHM çağrısı, ‘otoriterlik’ eleştirisi: ‘İmamoğlu’ ile ‘silah bırakma süreci’ vurgusu

Avrupa Parlamentosu’ndan Türkiye’ye AİHM çağrısı, ‘otoriterlik’ eleştirisi: ‘İmamoğlu’ ile ‘silah bırakma süreci’ vurgusu

Sivas’ta iki kardeşi vahşice katletmişti! 25 saat dakika dakika incelendi: Katil yakalandı

Sivas’ta evlerinde ölü bulunan iki kardeşin boğazları kesilerek vahşice öldürüldüğü olayda, katil zanlısı Ankara’da yakalandı.

Çin ve Rus liderler Moskova’da buluşuyor

Dünyada Ukrayna ve Gazze savaşlarına iki nüklere güç Hindistan ile Pakistan arasında patlak veren sıcak çatışmanın da eklendiği bir ortamda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Çin lideri Şi Cinping bugün Moskova’da görüşüyor.

Vatikan’da bacadan çıkan dumanın rengi belli oldu

Papa Francis’in ölümünün ardından, 133 kardinal Vatikan’da toplanarak 267. papa seçimi için konklav sürecini başlattı. Yüzyıllardır süren gelenekle Sistine Şapeli’nde yapılan ilk oylamada sonuç çıkmadı. Şapelin bacasından yükselen siyah duman, yeni papanın henüz belirlenmediğini gösterdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir