Kocaeli’de 45 dakikalık yol 5 dakikaya indi!

Kocaeli’nin konforlu ulaşım ağına kavuşması için önemli projeleri hayata geçiren büyükşehir belediyesi, bu yatırımların yanında sürücülerin güvenli şekilde ulaşımlarını kolaylaştırmak için de çalışma yapıyor.

Bu kapsamda Dilovası ile Körfez ilçelerini birbirine bağlayan 5,2 kilometre uzunluğundaki Yukarı Hereke-Çerkeşli yolu bir süre önce hizmete açılmış ve daha önce 45 dakika süren yol, büyükşehirin bu dev projeyi hayata geçirmesiyle 5 dakikaya düşmüştü. Ulaşımı daha hızlı ve konforlu hale getiren projede son olarak otokorkuluk imalatı yerine getirilerek yol güvenliği de sağlandı.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, yeni açılan yolda trafik güvenliğini sağlamak amacıyla 3 kilometrelik otokorkuluk çalışmasını tamamladı. Körfez ve Dilovası ilçelerini kuzeyden birbirine bağlayan proje; hem Körfez hem Dilovası hem de OSB bölgelerine gitmek isteyen vatandaşların ulaşımını önemli ölçüde kolaylaştırdı.

Related Posts

Falyalı’nın kasası öldürülmüştü! Hollanda polisi her yere ‘Aranıyor’ afişleri astı

1 Mayıs’ta Hollanda’nın Rijswijk kentinde öldürülen ve KKTC’de öldürülen Halil Falyalı’nın kasası olarak bilinen Cemil Önal’ın tetikçisini arama çalışmaları hız kazandı. Son olarak Hollanda polisi, tetikçinin fotoğrafını basına servis ederek eşkalini paylaştı.

Hamas: İsrailli esir “askeri baskıyla” değil ABD ile temaslar sonucu serbest kaldı

Hamas, Gazze’den serbest bırakılan ABD-İsrail çifte vatandaşı esir asker Idan Alexander’ın, “askeri baskı” sebebiyle değil, ABD ile temaslar sonucunda serbest kaldığını açıkladı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD-İsrail çifte vatandaşı esirin “askeri baskı” sayesinde serbest kaldığını savunmuştu.

CHP’li vekilin scooterı ‘makam aracı’ oldu

‘Tasarruf’a rağmen makam araçlarına ayrılan bütçe tartışmalara neden olurken CHP’li vekilin scooterı ise ‘makam aracı’ oldu.

Her şey bu tokalaşmayla başladı; 1 Ekim’den 12 Mayıs’a neler yaşandı: İşte yeni çözüm sürecinin kritik aşamaları

Her şey bu tokalaşmayla başladı; 1 Ekim’den 12 Mayıs’a neler yaşandı: İşte yeni çözüm sürecinin kritik aşamaları

CHP’nin İstanbul’daki yeni miting adresi Silivri oldu

CHP’nin İstanbul’daki yeni miting adresi Silivri oldu

Kremlin: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya’nın teklifini tamamen desteklediğini vurguladı

Kremlin: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya’nın teklifini tamamen desteklediğini vurguladı