Kırklareli’nde 40 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı Operasyonu: 40 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında düzensiz göçün önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonda 40 düzensiz göçmenin yakalandığı bildirildi.

17-23 Ocak 2025 tarihleri arasında yürütülen çalışmalar kapsamında, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalıştığı belirlenen 40 düzensiz göçmen ile birlikte bir araç ve bir organizatör ele geçirildi.

Organizatörün ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı, ancak 40 düzensiz göçmenin Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildiği belirtildi. Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına 7/24 çalışmaya devam ettiği vurgulandı. – KIRKLARELİ

Related Posts

Togg’un yeni modeli Almanya’da test sürüşüne çıkıyor

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, bu yıl Münih’te düzenlenecek IAA Mobility 2025’te yenilikçi ürün gamını ve mobilite ekosistemini uluslararası ziyaretçilerle paylaşacak.

Dolmuşta ‘laiklik’ kavgası

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, Ankara’da bir dolmuşta “laiklik” tartışmasının kısa sürede kavgaya dönüştüğü, yolcuların araya girerek tarafları ayırmaya çalıştığı görüldü.

Beşiktaş’ta yangın paniği

İstanbul Beşiktaş’ta 3 katlı binanın en üst katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın ekipler tarafından kısa sürede söndürüldü.

Şili’de 7.5 büyüklüğünde deprem! Tsunami alarmı verildi

ABD Jeolojik Araştırma Merkezi’nin son bilgilerine göre, Güney Amerika ülkesi Şili’de 7.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Büyük paniğe neden olan sarsıntı Arjantin ve Şili’de de hissedilirken, depremin ardından tsunami alarmı verildi.

Hamas’tan İsrail’in Gazze Planına Tepki

Hamas, İsrail’in Gazze’yi işgal planının başarısız olacağını ve planın ateşkes önerisini hiçe saydığını açıkladı.

ABD’de et muamelesi gören tek balık

ABD’de yıllardır süregelen tuhaf bir tartışmanın merkezinde yayın balığı bulunuyor. Normalde et, tavuk ve yumurtaları Tarım Bakanlığı (USDA), diğer tüm deniz ürünlerini ise Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) denetler. Ancak yayın balığı bu kurala uymuyor…