Evinin tuvaletinde ölü bulunan şahıs toprağa verildi

Bartın Kırtepe Mahallesi 714 sokakta iki katlı evin üst katında yalnız yaşayan ve şehrin sevilen esnafları arasında bulunan 47 yaşındaki Özcan Ekinci, 2 gün önce evinin tuvaletinde ölü bulunmuştu.

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlenen Ekinci, dün ikindi namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Ekinci’nin cenazesi, dualarla Topluca Köyü Merkez Mahallesi mezarlığında defnedildi.

Related Posts

DEM’den, Demirtaş’ın da olduğu ‘Kobani’ tahliyelerinin reddedilmesine tepki: Anayasa çiğnenerek suç işleniyor, serbest bırakılmaları sürecin de bir gereği

DEM’den, Demirtaş’ın da olduğu ‘Kobani’ tahliyelerinin reddedilmesine tepki: Anayasa çiğnenerek suç işleniyor, serbest bırakılmaları sürecin de bir gereği

İzmir’de İşçi Krizi Son Buldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde işten çıkarılan 360 işçi yeniden işe dönecek, enflasyon farkı ertelendi.

Ankara’da Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Ankara’da etkili olan sağanak, cadde ve sokakları suyla doldurdu, trafik yoğunluğu arttı.

Amedspor’un Altyapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Amedspor Başkanı Burç Baysal, altyapı çalışmalarının titizlikle sürdüğünü ve kampın Bolu’da devam ettiğini belirtti.

Bingöl’de İstihdam Toplantısı Yapıldı

Vali Usta başkanlığında istihdam ve mesleki eğitim konuları ele alındı, projeler değerlendirildi.

Emine Erdoğan, Ümraniye Çevre Şenliği’nde Sıfır Atık Bilincine Dikkat Çekti

Emine Erdoğan, Ümraniye’deki Çevre Şenliği’nde çocuklarla birlikte atölyelere katılarak çevre bilincinin önemini vurguladı. DOA makinesine geri dönüştürülebilir atık atan Erdoğan, ‘Sıfır Atık bir kampanya değil, bilinçli bir yaşam tarzı’ diyerek mesajını iletti.