Erzincan’da otobüs faciası

Erzincan’da Otobüs Kaza İle: 1 Ağır Yaralı, 27 Yaralı Bulunmakta

Erzincan’da Kartal Belediyesi’ne ait bir yolcu otobüsü, Erzincan-Sivas kara yolunun Sakaltutan mevkiinde şarampole devrildi. Kaza sonucunda 1 kişi ağır yaralanırken, 27 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekipleri sevkedildi.

Olayın ardından hızla müdahale edildi ve yaralılar, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile diğer hastanelere nakledilerek tedavi altına alındı.

Related Posts

Bodrum’un zirvesine dev İmamoğlu pankartı açtılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kentin en yüksek tepesi Göktepe Dağı’nda dev Ekrem İmamoğlu pankartı açanlar ilçede günün konusu oldu. Yaklaşık bir saat asılı duran pankart polis tarafından alındı.

Özgür Özel İzmir’deki krizi görmezden geldi

CHP’li Cemil Tugay’ın belediye başkanı olduğu İzmir’de belediye işçilerinin greve gitmesiyle birlikte sokaklar çöp yığınlarıyla dolarken, kamuoyunun gözleri CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e çevrildi. Ancak Özel, partisinin grup toplantısında bu krize hiç değinmedi. Gündeminde ise büyük ölçüde ekonomik gelişmeler ve parti içi tartışmalara neden olan kurultay sürecine dair şaibe iddiaları vardı. Şehrin hijyen sorunu ve vatandaş tepkileri görmezden gelinirken, Özel’in sessizliği dikkat çekti.

Konya’da akran zorbalığı kurbanı Yusuf’un ailesinden tepki

Konya Selçuklu’daki bir ilkokulda sınıf arkadaşı tarafından boğazı sıkıldığı iddia edilen 10 yaşındaki Yusuf Taşkın’ın yoğun bakımdaki yaşam mücadelesi sürüyor. Yusuf’un ailesi okul önünde basın açıklaması yaptı ve tepkilerini dile getirdi.

Macron’un balmumu heykeli çalındı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un, balmumundan yapılan heykeli çalındı.

Konser kavgasında ortalık karıştı: Bıçaklar çekildi, kan aktı

Şanlıurfa’daki konserde ortalık karıştı, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.

MİT Başkanı Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Hayve görüştü

MİT Başkanı Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Hayve görüştü