Ege’de sarsıntılar sürüyor: 5 büyüklüğünde deprem oldu

DUVAR -Ege Denizi’nde sarsıntılar sürüyor.

AFAD’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre Ege Denizi açıklarında saat 07.46’da 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sarsıntı daha önceki birçok depremde olduğu gibi 7 kilometre derinlikte kaydedildi.

Ne olmuştu?

Ege Denizi’nde 28 Ocak’ta başlayan deprem fırtınasında bugüne kadar 3 binden fazla sarsıntı kaydedildi. Volkanik hareketlenme olduğu gerekçesiyle Santorini adasında geniş önlemler alındı. Uzmanlar sismik ve volkanik hareketler konusunda uyarı yaparken, olası bir tsunaminin kıyı bölgelerini etkileyeceğini belirtiyor.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

İran hava sahasını kısmi olarak uluslararası transit uçuşlara kapattı

İran hava sahasını kısmi olarak uluslararası transit uçuşlara kapattı

Somali’de askeri helikopter alev alarak havaalanına düştü

Somali’deki Aden Adde Uluslararası Havalimanı’nda bir askeri helikopterin inişi sırasında düştüğü bildirildi. Düşen helikopterin Afrika Birliği’ne (AU) ait olduğu kaydedildi.

Endonezya’da yanardağı içine düşmüştü! Ölümünden dakikalar önce attığı mesaj yürek burktu

Endonezya’da 500 metre yükseklikten yanardağa düşen ve 4 gün boyunca sağ kalıp hayatını kaybeden Brezilyalı kadının, ailesine gönderdiği son mesajları ortaya çıktı.

Son dakika… Trump: İsrail ateşkesi kabul etti!

ABD Başkanı Trump, İsrail’in “60 günlük ateşkesi” kabul ettiğini açıkladı.

CHP’li Ali Mahir Başarır’dan doğal gaz tepkisi! Milletle kafa mı buluyorsunuz?

CHP’li Ali Mahir Başarır doğal gaza yapılan zamla ilgili TBMM Genel Kurulu’ndan konuşma yaptı. Başarır, “Bu kadar tüketim maddesine zam yapılırken emekliye, işçiye, asgari ücretliye ne yapacaksınız merak ediyorum. Cumhurbaşkanı her doğal gaz müjdesi verdikten sonra, her keşiften sonra, ‘milyarlarca metreküp doğal gaz bulduk’ dedikten sonra böyle bir zam geliyor. Ben merak ediyorum doğal gaz mı buluyorsunuz, milletle mi kafa buluyorsunuz” dedi.

Son Dakika… CHP’den ‘100 Karası’ toplantısı: ‘Kazanan direnenler olacak’

Son dakika haberi… CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB’ye yönelik soruşturmaların 100. günü nedeniyle düzenlenen ‘100 Karası’ Toplantısı’nda konuşuyor.