Düğün salonu çıkışında 2 kişiyi tabancayla yaralayan şüpheli tutuklandı

Dumlupınar Mahallesinde Düğün Salonunda Çıkan Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü

Olay, dün gece saat 23.30 sıralarında Dumlupınar Mahallesi Askeriye Sapağı Sokak’taki bir düğün salonunda meydana geldi. Düğün salonunda B.K. ile B.D. ve O.Ç. arasında nedeni bilinmeyen bir tartışma çıktı ve kısa sürede sokağa taştı, kavgaya dönüştü.

Gerilimin yükselmesiyle B.K., yanında bulunan tabanca ile ateş açtı. B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunla yaralandı. Polis ekipleri hızla olaya müdahale ederek B.K.’yi gözaltına aldı ve olayda kullanılan tabancayı ele geçirdi. Yaralılar B.D. ve O.Ç. ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından B.K., bugün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

Ünlü maden suları acilen marketlerden toplatılıyor

Bakteriyel kontaminasyon şüphesiyle Almanya’da piyasada bulunan ünlü maden suyu markalarının bazı partileri acil olarak geri çağrıldı. Tüketicilere “sakın içmeyin” uyarısı yapıldı.

Küçükçekmece’de silahlı saldırı: 22 yaşındaki genç ağır yaralandı

İstanbul Küçükçekmece’de motosikletli şüphelilerin düzenlediği silahlı saldırıda, 22 yaşındaki bir genç ağır yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

“İBB’nin 59 aracı AKP İl Başkanlığı’na tahsis edildi” iddiası için CHP suç duyurusunda bulunmuştu: Bakanlık “Suç unsuru yok” dedi

“İBB’nin 59 aracı AKP İl Başkanlığı’na tahsis edildi” iddiası için CHP suç duyurusunda bulunmuştu: Bakanlık “Suç unsuru yok” dedi

Saray’da Erdoğan-DEM Parti heyeti zirvesi: Görüşme 1 saat sürdü

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti İmralı Heyeti ile Saray’da bir araya geldi. 1 saat süren görüşmenin ana gündem başlığı “Terörsüz Türkiye” sürecinin kritik aşaması olan “örgütün silah bırakması” oldu.

Eski Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik, CHP’den istifa etti! Gerekçe: ‘Partideki sorunlar’

CHP’de uzun yıllar önemli görevlerde bulunan emekli büyükelçi ve dış ilişkilerden sorumlu eski genel başkan yardımcısı Murat Özçelik, partisinden istifa etti. Özçelik, konuya ilişkin açıklamasında, partinin hem iç işleyişine hem de ülke sorunlarına yaklaşımına yönelik sert eleştirilerde bulundu.

FBI’ın Epstein soruşturması ABD basınında: Yeni inceleme kararı

Kamuoyunda “Epstein dosyaları” olarak bilinen belgelere yönelik yürüttüğü incelemeyi tamamlayan ABD Adalet Bakanlığı ve Federal Soruşturma Bürosu (FBI), ünlü isimlerden oluşan “müşteri listesinin” tutulduğuna dair herhangi bir kanıta ulaşılamadığı sonucuna vardı. İnceleme sırasında, halihazırda suçlama yöneltilmeyen kimseye soruşturma başlatılması için de kanıt tespit edilmediği belirtildi.