Denizli Büyükşehir’den yeni yıl sürprizi!






Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Yeni Yıl Sürprizi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Yeni Yıl Sürprizi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana arterlerinde ve meydanlarında yeni yıl kutlamaları için özel ışıklandırma çalışmaları gerçekleştirdi. Delikliçınar Meydanı, Bayramyeri Meydanı, Çamlık Bulvarı, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi önü ve Adliye Kavşağı gibi önemli noktalarda yapılan çalışmalar, Denizli’yi yeni yıl coşkusuyla donattı.

Ağaç süslemeleri ve görsel çalışmaların yanı sıra, led ışıklarla oluşturulan şölen büyük ilgi gördü. Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar takdir toplarken, yeni yıl ruhu şehrin her tarafını sarıp sarmaladı.


Related Posts

Ünlü maden suları acilen marketlerden toplatılıyor

Bakteriyel kontaminasyon şüphesiyle Almanya’da piyasada bulunan ünlü maden suyu markalarının bazı partileri acil olarak geri çağrıldı. Tüketicilere “sakın içmeyin” uyarısı yapıldı.

Küçükçekmece’de silahlı saldırı: 22 yaşındaki genç ağır yaralandı

İstanbul Küçükçekmece’de motosikletli şüphelilerin düzenlediği silahlı saldırıda, 22 yaşındaki bir genç ağır yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

“İBB’nin 59 aracı AKP İl Başkanlığı’na tahsis edildi” iddiası için CHP suç duyurusunda bulunmuştu: Bakanlık “Suç unsuru yok” dedi

“İBB’nin 59 aracı AKP İl Başkanlığı’na tahsis edildi” iddiası için CHP suç duyurusunda bulunmuştu: Bakanlık “Suç unsuru yok” dedi

Saray’da Erdoğan-DEM Parti heyeti zirvesi: Görüşme 1 saat sürdü

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti İmralı Heyeti ile Saray’da bir araya geldi. 1 saat süren görüşmenin ana gündem başlığı “Terörsüz Türkiye” sürecinin kritik aşaması olan “örgütün silah bırakması” oldu.

Eski Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik, CHP’den istifa etti! Gerekçe: ‘Partideki sorunlar’

CHP’de uzun yıllar önemli görevlerde bulunan emekli büyükelçi ve dış ilişkilerden sorumlu eski genel başkan yardımcısı Murat Özçelik, partisinden istifa etti. Özçelik, konuya ilişkin açıklamasında, partinin hem iç işleyişine hem de ülke sorunlarına yaklaşımına yönelik sert eleştirilerde bulundu.

FBI’ın Epstein soruşturması ABD basınında: Yeni inceleme kararı

Kamuoyunda “Epstein dosyaları” olarak bilinen belgelere yönelik yürüttüğü incelemeyi tamamlayan ABD Adalet Bakanlığı ve Federal Soruşturma Bürosu (FBI), ünlü isimlerden oluşan “müşteri listesinin” tutulduğuna dair herhangi bir kanıta ulaşılamadığı sonucuna vardı. İnceleme sırasında, halihazırda suçlama yöneltilmeyen kimseye soruşturma başlatılması için de kanıt tespit edilmediği belirtildi.