Birecik’te Feci Kaza: 3 Ölü, 26 Yaralı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde freni boşalan kamyonun önüne kattığı araçlarla köprüden uçması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği, 26 kişinin ise yaralandığı feci kazanın yeni görüntüsü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün gece saat 21.30 sıralarında Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde yaşandı. İddiaya göre, freni boşalan seyir halindeki 63 EE 815 plakalı kamyon, yaklaşık bir kilometrelik yolda 27 ACT 802, 27 ANS 490, 63 L 2449, 42 YP 898 ve 27 AKC 044 plakalı araçlara çarptıktan sonra önüne kattığı 34 BFG 356 plakalı araçla birlikte Fırat Nehri’nin üzerindeki köprüden yola uçtu. Kazada Ahmet Casım, Müslüm Çakmak ve Ceylan Cilolu hayatını kaybederken 26 kişi ise yaralandı.

Kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Yaralıların tedavisi hastanelerde devam ederken kazaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Devlet Hastanesi Kavşağından şehir merkezine doğru ilerleyen kamyonun önündeki araca çarparak yoluna devam etmesi yer alıyor. Kaza sonrası ters dönen otomobildekilerin yardımına çevredekilerin koştuğu gözlendi. – ŞANLIURFA

Related Posts

TBMM Başkanı Kurtulmuş Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğine ziyarette bulundu

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Srebrenitsa Soykırımını Uluslararası Düşünme ve Anma Günü” kapsamında Bosna Hersek’te Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğini ziyaret etti. Ziyarete, çeşitli partilerden milletvekilleri eşlik etti.

Bakan Yerlikaya’dan ‘silah bırakma’ sonrası ilk açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, PKK’lı bir grup teröristin silah bırakmasının ardından açıklamalarda bulundu.

PKK’nın silah bırakmasına AKP’den dikkat çeken yorum

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, terör örgütü PKK’nın silah bırakmasına ilişkin, “Gelinen aşamada ‘Terörsüz Türkiye’ hedefine ulaşılması için kritik bir eşik geçilmiştir. Bundan sonrasında PKK’nın tüm şubeleri ve illegal yapılarıyla feshi ve silahların yakılması/teslim edilmesi süreci kısa zaman içinde tamamlanmalıdır” dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Avustralyalı mevkidaşı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avustralya Dışişleri Bakanı Wong ile görüştü.

Hakkari’de 121 kilo uyuşturucu yakalandı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda 70 kilo metamfetamin ile 51 kilogram skunk ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

CHP’li Taşcıer: Çocuklarımızı sermayeye ve cemaatlere teslim etmeyeceğiz

Taşçıer, Bakan Tekin’in zorunlu eğitim konusundaki açıklamalarını eleştirdi