BAE ve İran dışişleri bakanları, ikili ilişkiler ile bölgesel gelişmeleri görüştü

Birleşik Arap Emirlikleri ile İran Arasındaki İlişkiler Görüşüldü

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan, İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi ile iki ülke arasındaki ilişkileri ve bölgesel gelişmeleri ele aldı.

BAE resmi ajansı WAM’ın aktardığı habere göre, İran Dışişleri Bakanı Erakçi, Dubai’ye gerçekleştirdiği ziyarette BAE Dışişleri Bakanı Al Nahyan ile bir araya geldi.

İki bakanın, birbirlerine karşılıklı çıkarları gözeterek ilişkileri güçlendirmenin yollarını ele aldığı görüşmede, bölgedeki genel durum ve son gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundukları belirtildi.

Erakçi’nin ziyaretine dair detaylar ise henüz paylaşılmadı. (AA)

Related Posts

Kartalkaya faciasında sorumluluk üstlenen yok! Otel müdürü ‘resepsiyonistim’ dedi

Grand Kartal Otel’de çıkan yangına ilişkin tutuklanan otel müdürü tutuklu sanık Zeki Yılmaz, “Her ne kadar bana müdürlük unvanı verseler de benim yaptığım iş resepsiyon görevi oldu. Bordrosunda resepsiyonist görevlisi yazan bir çalışanım, otelde hiçbir şekilde yetkim yoktur. Otel aile otelidir, kararları kendileri alır ve kendileri kontrol eder. Otelle alakalı ne gerekiyorsa kendileri belirler. Kendisine koltuk bile aldıramayan müdür mü olur?” dedi.

Son Dakika… 18 bin sağlık personeli alımı için Bakan Memişoğlu’ndan kritik açıklama

Son Dakika Haberi… AKP Grup Toplantısı öncesinde konuşan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, 18 bin sağlık personeli alımı için tarih verdi .

Feribotta katil avı: Yolcular 10 saat mahsur kaldı

İngiltere’nin Dover Limanı’nda polisin cinayet zanlısını yakalamak için düzenlediği operasyon, feribotta seyahat eden yolcuların 10 saat boyunca mahsur kalmasına neden oldu. Geniş kapsamlı operasyon sırasında DFDS şirketine ait feribot, Fransa’nın Calais limanına doğru yola çıktıktan kısa bir süre sonra geri dönmek zorunda kaldı.

Son Dakika… Mansur Yavaş net konuştu: ‘Ankara’ya operasyon olacak mı?’ sorusuna yanıt verdi

Son dakika haberi… Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’da gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP’li belediyelere yönelik operasyonlara tepki gösteren Yavaş, “Ankara’ya da operasyon olacak mı?” sorusuna yanıt verdi.

Aydilge davasında ‘bağış’ uzlaşısı

Şarkıcı Aydilge, sosyal medya hesabından hakaret içerikli paylaşım yaptığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu Zeynep T. ile ‘Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği’ne 25 bin lira bağış yapması karşılığında uzlaştı.

Ünlü maden suları acilen marketlerden toplatılıyor

Bakteriyel kontaminasyon şüphesiyle Almanya’da piyasada bulunan ünlü maden suyu markalarının bazı partileri acil olarak geri çağrıldı. Tüketicilere “sakın içmeyin” uyarısı yapıldı.