Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadelesi sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı’da Karla Mücadele Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı ilçesinde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışının etkisiyle kapanan Ovacık Mahallesi yolu, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından açıldı.

Ovacık Mahallesi’nin Elmalı merkezine 54 km uzaklıkta olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Elmalı İlçe Hizmet Müdürü Bilal Kasap, “Yüksek kesimlere 50 cm kar yağışı oldu. 2 gündür yol kapalıydı. Bölgede elektrik olmadığı için mağduriyetler artmıştı. Muhtarımızın çağrısı üzerine ekiplerimiz 20 km’lik yolu açarak mahalle sakinlerine ulaşmayı başardı.” şeklinde konuştu.

Elmalı Ovacık Mahalle Muhtarı Osman Ak, yolun kapalı olmasından dolayı merkeze gidemediklerini ve ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını belirtirken, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Ekipler geldi, yolumuzu açtılar. Büyükşehir Belediyesi her türlü hava şartlarında yanımızda olacak.” dedi.

Mahalle sakinlerinden Sıdıka Çetin ise mağduriyetlerini gideren Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne minnettar olduklarını ifade etti.

Related Posts

TBMM Başkanı Kurtulmuş Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğine ziyarette bulundu

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Srebrenitsa Soykırımını Uluslararası Düşünme ve Anma Günü” kapsamında Bosna Hersek’te Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğini ziyaret etti. Ziyarete, çeşitli partilerden milletvekilleri eşlik etti.

Bakan Yerlikaya’dan ‘silah bırakma’ sonrası ilk açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, PKK’lı bir grup teröristin silah bırakmasının ardından açıklamalarda bulundu.

PKK’nın silah bırakmasına AKP’den dikkat çeken yorum

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, terör örgütü PKK’nın silah bırakmasına ilişkin, “Gelinen aşamada ‘Terörsüz Türkiye’ hedefine ulaşılması için kritik bir eşik geçilmiştir. Bundan sonrasında PKK’nın tüm şubeleri ve illegal yapılarıyla feshi ve silahların yakılması/teslim edilmesi süreci kısa zaman içinde tamamlanmalıdır” dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Avustralyalı mevkidaşı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avustralya Dışişleri Bakanı Wong ile görüştü.

Hakkari’de 121 kilo uyuşturucu yakalandı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda 70 kilo metamfetamin ile 51 kilogram skunk ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

CHP’li Taşcıer: Çocuklarımızı sermayeye ve cemaatlere teslim etmeyeceğiz

Taşçıer, Bakan Tekin’in zorunlu eğitim konusundaki açıklamalarını eleştirdi