Alkollüyken evini yakmaya çalıştı, polisleri tehdit etti

İstanbul Beyoğlu’nda Alkollü Bir Kişi Evini Yakmaya Çalıştı

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde, iddiaya göre alkollü olan bir kişi evini yakmaya kalkıştı. Elinde bıçak bulunan şüpheli, müdahale etmek isteyen vatandaşlar ve polis ekiplerine tehditler savurduktan sonra zorlukla gözaltına alındı.

Olay, Sururi Mehmet Efendi Mahallesi’nde bulunan 4 katlı bir binanın giriş katında saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebeple evini ateşe vermeye çalışan kişi çevrede korku ve panik yarattı.

Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri ihbar üzerine yönlendirildi. Bıçakla çevredeki insanlara ve kendine zarar vermeye çalışan şüpheli, uyarılara rağmen sakinleşmedi. Kısa bir arbedenin ardından polis tarafından kontrol altına alınan ve kelepçelenen kişi, tedbir amaçlı olarak ambulansla hastaneye götürüldü.

Olayla ilgili polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Related Posts

TBMM Başkanı Kurtulmuş Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğine ziyarette bulundu

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Srebrenitsa Soykırımını Uluslararası Düşünme ve Anma Günü” kapsamında Bosna Hersek’te Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğini ziyaret etti. Ziyarete, çeşitli partilerden milletvekilleri eşlik etti.

Bakan Yerlikaya’dan ‘silah bırakma’ sonrası ilk açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, PKK’lı bir grup teröristin silah bırakmasının ardından açıklamalarda bulundu.

PKK’nın silah bırakmasına AKP’den dikkat çeken yorum

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, terör örgütü PKK’nın silah bırakmasına ilişkin, “Gelinen aşamada ‘Terörsüz Türkiye’ hedefine ulaşılması için kritik bir eşik geçilmiştir. Bundan sonrasında PKK’nın tüm şubeleri ve illegal yapılarıyla feshi ve silahların yakılması/teslim edilmesi süreci kısa zaman içinde tamamlanmalıdır” dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Avustralyalı mevkidaşı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avustralya Dışişleri Bakanı Wong ile görüştü.

Hakkari’de 121 kilo uyuşturucu yakalandı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda 70 kilo metamfetamin ile 51 kilogram skunk ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

CHP’li Taşcıer: Çocuklarımızı sermayeye ve cemaatlere teslim etmeyeceğiz

Taşçıer, Bakan Tekin’in zorunlu eğitim konusundaki açıklamalarını eleştirdi