Gürcistan Cumhurbaşkanı Kavelaşvili Türkiye’ye geliyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Gürcistan Cumhurbaşkanı Kavelaşvili’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine icabetle 12-13 Ağustos tarihlerinde Türkiye’ye resmi ziyaret gerçekleştireceğini belirterek, şu bilgileri verdi:

“Ziyaret kapsamında, stratejik ortağımız Gürcistan ile iş birliğimizin her alanda daha da geliştirilmesi için atılacak adımların yanı sıra güncel bölgesel ve küresel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulacaktır.”

Related Posts

Emine Erdoğan’dan Marmara Denizi’nde başlatılan pina midyeleri ve deniz çayırları projesine ilişkin paylaşım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Marmara Denizi’nde başlatılan pina midyeleri ve deniz çayırları projesine ilişkin, “ÇAYIR-İZ ve PİNA-İZ projeleriyle bu eşsiz canlıların korunmasının, müsilajla mücadelede de en doğal ve en güçlü adımlardan biri olacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Emine Erdoğan’dan Marmara paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “Marmara’mızın yeniden canlılığın, bereketin ve maviliğin sembolü haline gelmesini, tüm denizlerimizin en temiz ve en güzel haliyle yarınlara miras kalmasını diliyorum.” dedi.

F-35B Uçağı Acil İniş Yaptı

İngiltere’ye ait F-35B, Kagoshima Havalimanı’na teknik arıza nedeniyle acil iniş yaptı.

İzmit’te otomobille motosiklet çarpıştı: Başında ağlayarak bekledi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı. Otomobil sürücüsü, ağlayarak motosikletlinin başında bekledi.

Mehmet Metiner bıraktı

Eski AKP milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, köşe yazılarına geçici olarak ara vereceğini duyurdu.

Firari 3 FETÖ hükümlüsü Adana’da yakalandı

Adana’da FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonda, hakkında yakalama kararı bulunan Mustafa Avşar (49), 7,5 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Murat Kurt (56) ve 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Ersin Atarcık (41) yakalandı. Firariler emniyetteki işlemlerinin ardından önce adliyeye ardından da cezaevine gönderildi.