Emine Erdoğan, Ümraniye Çevre Şenliği’nde Sıfır Atık Bilincine Dikkat Çekti

Emine Erdoğan Çocuklarla Birlikte Ümraniye Çevre Şenliği’nde

Emine Erdoğan, çocuklarla atölyelere katılarak çevre bilincine vurgu yaptı. Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Çevre Şenliği’ne katılan Erdoğan, DOA makinesine pet şişe attı ve “Sıfır Atık bir kampanya değil, bilinçli bir yaşam tarzı” dedi.

Ümraniye Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilen Çevre Şenliği’ne katılan Emine Erdoğan, çocuklarla birlikte teraryum hazırladı. Ayrıca, çocuklara geri dönüşüm konusunda bilgi verdi ve el sanatları stantlarını ziyaret ederek doğayı koruma çözümleri hakkında bilgi aldı.

Emine Erdoğan, daha sonra Türkiye Çevre Ajansı (TÜÇA) tarafından yürütülen Depozitosu Olan Ambalajlar (DOA) makinesini inceledi. Makineyi kullanan Erdoğan, pet şişe ve metal kutuları geri dönüştürdü. Daha sonra, bazı önemli isimler de makineyi deneyimledi.

Çevre Şenliği kapsamında “Tasarımda Yeni Çağ: Atık Yok, Stil Var” sergisinin açılışını yapan Emine Erdoğan, geri dönüştürülmüş kumaş ve objelerden yapılan ürünleri inceledi. Aynı zamanda sergiye katılan diğer ziyaretçilerle sohbet etti.

Programın ardından sosyal medyada paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, Çevre Şenliği’nin bilinçli yaşam tarzına dikkat çektiğini ve herkese teşekkür ettiğini belirtti. Sıfır Atık hareketinin sadece bir kampanya olmadığını vurgulayan Erdoğan, bilinçli yaşam tarzını sanat ve sevgiyle yaşatan herkese teşekkürlerini iletti. – İSTANBUL

Related Posts

DEM’den, Demirtaş’ın da olduğu ‘Kobani’ tahliyelerinin reddedilmesine tepki: Anayasa çiğnenerek suç işleniyor, serbest bırakılmaları sürecin de bir gereği

DEM’den, Demirtaş’ın da olduğu ‘Kobani’ tahliyelerinin reddedilmesine tepki: Anayasa çiğnenerek suç işleniyor, serbest bırakılmaları sürecin de bir gereği

İzmir’de İşçi Krizi Son Buldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde işten çıkarılan 360 işçi yeniden işe dönecek, enflasyon farkı ertelendi.

Ankara’da Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Ankara’da etkili olan sağanak, cadde ve sokakları suyla doldurdu, trafik yoğunluğu arttı.

Amedspor’un Altyapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Amedspor Başkanı Burç Baysal, altyapı çalışmalarının titizlikle sürdüğünü ve kampın Bolu’da devam ettiğini belirtti.

Bingöl’de İstihdam Toplantısı Yapıldı

Vali Usta başkanlığında istihdam ve mesleki eğitim konuları ele alındı, projeler değerlendirildi.

Firari Hükümlü Çarşamba’da Yakalandı

12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan K.K. Çarşamba’da jandarma tarafından yakalandı.