İki ilde masaj salonlarına fuhuş operasyonu

Antalya Valiliği’nin açıklamasına göre, masaj salonlarındaki fuhuş operasyonu

Antalya Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, kentteki bazı masaj salonlarında fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine Antalya merkezli 2 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon adı “çarşaf” olan bu operasyonda, 8 kişi gözaltına alındı.

MASAK’tan alınan raporun doğrultusunda mahkeme kararıyla şüphelilere ait 19 farklı marka ve modelde araca ve 7 daireye el konuldu. Bu aramalarda 23 çeyrek altın, 1 yarım altın, 1 tam altın, 20 altın bilezik, çeşitli ziynet eşyaları, 1120 lira, suça konu not kağıtları ve dijital materyaller ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan 1’i tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Related Posts

Saray’daki görüşmenin ayrıntısı şimdi ortaya çıktı… Erdoğan ve Sırrı Süreyya Önder arasında ‘çocuk’ diyaloğu

Geçen hafta hayatını kaybeden Sırrı Süreyya Önder ile AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında, 10 Nisan’da Saray’da gerçekleşen görüşmede dikkat çeken bir diyalog yaşandığı öğrenildi. İddiaya göre Erdoğan, Önder’e “Bir çocuk az değil mi?” diye sorunca Önder, “Hapis yatmaktan daha fazla çocuk sahibi olmaya fırsat bulamadım” yanıtını verdi.

Kassam Tugayları: Gazze’de İsrail piyade birliğine pusu kurduk, ölü ve yaralılar var

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde İsrail piyade birliğini hedef alan komplike bir pusu kurulduğunu, askerlerden ölen ve yaralananlar olduğunu duyurdu. Kassam, Telegram hesabından, 7 Mayıs …

Trump, Çin’e uygulanan gümrük vergilerini yüzde 145’ten yüzde 80’e indirmeyi önerdi

Trump, Çin’e uygulanan gümrük vergilerini yüzde 145’ten yüzde 80’e indirmeyi önerdi

Konya’da uyuşturucu operasyonu: 26 kişi tutuklandı

Konya’da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 61 şahıstan 26’sı tutuklandı.

Doğalgaz hattına yıldırım düştü, alevler iki gün boyunca sönmedi

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde doğal gaz boru hattına yıldırım isabet etmesi sonucu çıkan yangın, iki gün süren kontrollü müdahalenin ardından söndürüldü. Gaz akışında herhangi bir aksama yaşanmadı.

Fas’ta felaket! 6 katlı yerle bir oldu: 9 ölü, 7 yaralı

Fas devlet televizyonu Kanal 2’nin haberine göre, ülkenin kuzeyindeki tarihi Fes kentinde 6 katlı bir bina tamamen yerle bir oldu. Olayda 9 kişi hayatını kaybetti, yaralanan 7 kişi şehir hastanesine kaldırıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir