İş insanına şantaj iddiası ekipleri harekete geçirdi

İş İnsanı A.S.’ye Şantaj İddiası

İş insanı A.S., yaklaşık 1,5 yıl önce Ö.D. isimli kadınla tanıştı. Hukuki bir mesele nedeniyle başlayan tanışıklıkları, sonrasında farklı bir boyut aldı. Ö.D., A.S.’ye dönerek, “Eşim V.G. ile boşanma sürecindeyim. V.G., tüm mal varlığıma el koydu. Şu an param yok. Boşanma sona erdikten sonra borcumu ödeyebilmem için bana para gönderebilir misin?” dedi ve iddialara göre A.S., farklı tarihlerde toplamda 4 milyon TL gönderdi.

Parasını Geri İstedi, Ancak…

Ardından Ö.D. ile V.G. arasındaki mal varlığına dair davalar sona erdiğinde A.S., parasını geri istedi. Ancak iddialara göre Ö.D., “Para vermem, bir daha benden para talep edersen seni rezil ederim. Babama haber veririm, babam önemli biri” şeklinde tehditlerde bulundu. Bunun üzerine, A.S., alacaklarına karşılık bir senet aldı. Fakat iddialara göre A.S., Ö.D.’nin veya Ö.D.’nin iddia edildiği gibi babası olan S.D.’nin tehditleri yüzünden senedi yırtarak fotoğrafını S.D.’ye gönderdi.

“Seni Rezil Ederim”

A.S., İstanbul’da bulunduğu bir sırada Ö.D. tarafından aranarak, “Elimde üstüne koyacağım cinsel içerikli videoların ve mesajların var. Ailenin ve medyanın önüne sererim. Seni rezil eder, sokaklarda dolaşamaz duruma getiririm” şeklinde tehdit edildiğini ve sürekli para talepleri aldığını ileri sürdü. Bu tehditler üzerine A.S., savcılığa başvurarak şikayetçi oldu.

Savcılık dosyasında, A.S.’nin ev kirasını ödemek ve yeni bir telefon almak için taleplerde bulunan Ö.D.’nin mesajları da yer aldı. Tehditlerin devam ettiği belirtilen dosyada A.S.’nin ifadeleri dikkat çekti.

Yaşanan olayların ardından A.S., İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayetçi oldu. Mahkeme, Ö.D. aleyhine 2 aylık uzaklaştırma kararı verirken, kadının tüm elektronik cihazlarına el konulması kararına vardı.

Related Posts

Son Dakika… CHP’den ‘100 Karası’ toplantısı: ‘Kazanan direnenler olacak’

Son dakika haberi… CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB’ye yönelik soruşturmaların 100. günü nedeniyle düzenlenen ‘100 Karası’ Toplantısı’nda konuşuyor.

Trafiği kapatıp drift atan sürücüye ağır ceza

Mersin’in Mezitli ilçesinde trafiği usulsüz şekilde kapatan ve drift atarak güvenliği tehlikeye atan araçlara yönelik polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda, toplamda 52 bin 531 TL para cezası kesildi. Drift atan bir sürücünün ehliyetine ise 2 ay süreyle el konuldu.

Sıcak havalardan bunalan İstanbullulara uyarı! 5 gün sürecek

İstanbul Valiliği sosyal medya hesabından dikkat çeken bir uyarı yaptı. Kuvvetli rüzgar ve rip akıntısı sebebiyle özellikle şehrin kuzey ve kuzeydoğusundan esecek sert rüzgarlar 5 gün boyunca etkisini sürdürecek

Müzik festivalinde ‘Özgür Filistin’ diyen Bob Vylan İsrail lobisinin hedefinde: ABD’ye girişi engellenebilir

İngiltere’de düzenlenen “Glastonbury Festivali”nde sahne alan İngiliz punk rap grubu Bob Vylan’ın, performansı sırasında “Özgür Filistin” ve “İsrail ordusuna ölüm” sloganları atması nedeniyle ABD’ye girişinin engellenebileceği ileri sürüldü.

Kocaeli’de 82 kilogram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

Kocaeli’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 82 kilogram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 1 şüpheli yakalandı.

Binlerce kişiyi milyoner yaptı, apar topar istifa etti

Norveç’te devlet destekli şans oyunları hizmeti sunan Norsk Tipping, Eurojackpot çekilişinde ödül kazanan binlerce kişiye kazanç miktarlarını 100 ile çarparak bildirim gönderdi. Kısa süre içerisinde gönderilen mesajın ‘sistem hatası’ kaynaklı olduğu ortaya çıkarken, şirketin CEO’su Tonje Sagstuen istifa etti.