Şubat 6, 2025

Güncel Haberler ve Son Dakika Gelişmeleri

Ekonomi, spor, teknoloji ve magazindeki en son haberlerle güncel kalın. fetis.org, haberin adresi!

Kaybolan Anne ve 3 Aylık Bebek Krizi: İzmir’den Muğla’ya Uzanan Hikaye

İzmir'de doğum yapan Öykü Y., bebeğini arkadaşına bırakıp kayboldu. Bebek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi. Polis, annesi ve babasını bulmak için çalışma başlattı.

İzmir’de Bebeğini Bırakıp Ortadan Kaybolan Anne Aranıyor

İzmir’de bir hastanede 3 ay önce erkek bebeğini dünyaya getiren Öykü Y. (35), bebeği Muğla’nın Milas ilçesindeki bir arkadaşına bıraktıktan sonra ortadan kayboldu. Bebeğin babasının da bakacak durumda olmadığını belirtmesi üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü devreye girdi. Polis ekipleri, bebeğin babasını tespit edip, annesini bulmak için çalışmalarına başladı.

Öykü Y., 6 Ekim 2024 tarihinde Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde erkek bebek dünyaya getirdi. Doğum sonrasında bebeği bir arkadaşına bırakan Öykü Y., kayıplara karıştı. Arkadaşı, uzun süre bebeğini almaya gelmeyen Öykü Y.’e ulaşamayınca durumu bebeğin dedesi Tevfik Fikret Y.’e bildirdi. Ancak Tevfik Fikret Y., bebeğe bakacak durumda olmadığını söyledi. Bunun üzerine bebeğin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne teslim edilmesine karar verildi.

Olayın ardından Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bebeğin babasını bulmak ve annesine ulaşmak için çalışma başlattı.

Haber – Kamera: Fırat Akay / Bodrum (Muğla)

deneme