Karda kayan otobüs duvara sürterek durdu: 14 yaralı

Geçit Köyü Mevkisinde Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı

Bayburt-Gümüşhane kara yolunda meydana gelen kaza, 20.00’da gerçekleşti. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait 61 AU 083 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda istinat duvarına sürtünerek durabildi. Kaza sonucunda otobüsün birçok camı kırıldı ve 5’i çocuk toplam 14 kişi yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ekipleri ve jandarma, kaza yerine sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı ve ardından yaralılar Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevkedildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

Kazayı yara almadan atlatabilen diğer yolcular, farklı bir otobüsle yolculuklarına devam ettiler. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, 14 yaralının kısa bir süre içinde tedavilerinin tamamlanarak taburcu edileceklerini açıkladı.

Related Posts

14 yıllık çiftin arasına ChatGPT girdi

ABD’nin Idaho eyaletinden 43 yaşındaki otomobil tamircisi Travis Tenner, başlangıçta ChatGPT’yi işini kolaylaştırmak ve İspanyolca iletişim kurmak için kullanıyordu. Ancak zamanla sohbetlerin felsefi yönü ağır bastı. Travis, yapay zekânın “farklı …

Tunç Soyer’den dikkat çeken sözler: Şafak operasyonu ihtimali yok

Tutuklu eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, cezaevi günlükleri paylaştı. Soyer, “Bu inzivada belli ki düşünmeye çok vaktim olacak ama ilk anda, benimle aynı kaderi paylaşan çok sevgili dostlarımı, çalışma arkadaşlarımı, yoldaşlarımı, birbirinden değerli insanları düşündüm.” dedi.

Avusturya’da uçak düştü, 4 kişi hayatını kaybetti

Avusturya’nın Pinzgau bölgesinde küçük bir uçağın ormanlık araziye düştüğü bildirildi. Olayda uçakta bulunan 4 kişinin hayatını kaybetti.

AKP’li belediye, CHP aleyhine resmi sitesinden paylaşım yaptı

AKP’li Devrek Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabından CHP aleyhinde paylaşım yapıldı.

‘Bahçeyi sulamaya gidiyorum’ dedi, ölü bulundu

Siirt’in Baykan ilçesinde bahçesini sulamak için evden çıkan ve kaybolan 65 yaşındaki Hikmet Erdoğan, sabaha karşı bahçesinin yakınındaki bir ahırda ölü bulundu.

Bakan Uraloğlu duyurdu: Ankara’dan Şam’a ilk uçuş gerçekleşti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Şam Uluslararası Havalimanı’na bugün ilk uçuşun gerçekleştiğini açıkladı.