4 çocuğa hayvan dışkısı yedirdi, serbest bırakıldı

Çınar’da Üvey Kardeşlerine Eziyet Eden Şüpheli Gözaltına Alındı

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde yaşları 3 ile 10 arasında değişen 4 üvey kardeşine eziyet edip, iddiaya göre hayvan dışkısı yediren H.A. (25) isimli şüpheli, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheli, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen H.A., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Related Posts

Özgür Özel’den dikkat çeken ‘süreç’ değerlendirmesi: ‘Erdoğan, kendine çıkış yolu arıyor’

CHP lideri Özgür Özel, “Terörsüz Türkiye” olarak adlandırılan sürece ilişkin, “Biz bu sürece bir çıkar ilişkisi, parti çıkarı değil, ülkenin çıkarları olarak bakıyoruz. Erdoğan ise kendine bir çıkış yolu arıyor. Türkiye’nin çıkarları yerine AK Parti’ye bir çıkış yolu aramak çok menfaatçi bir tutum” dedi.

Erdoğan, ünlü futbolcuyla böyle tanıştı: ‘Ulan nereden çıktı bu Tayyip!’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gençler ve sporcularla bir araya geldiği programda Beşiktaşlı futbolcu Tayyip Talha Sanuç ile tanışırken esprili bir tepki verdi. Erdoğan, kendisini tanıtan genç futbolcuya “Tayyip sen misun? Ben de televizyonlarda Tayyip, Tayyip diye birisini duyuyorum ama ulan nereden çıktı bu Tayyip diyorum” dedi.

Film gibi velayet davası | Alman restoran zincirinin varisi, İsrailli casuslarla çocuklarını kaçırdı; davada eski istihbarat başkanının ismi de geçiyor!

Film gibi velayet davası | Alman restoran zincirinin varisi, İsrailli casuslarla çocuklarını kaçırdı; davada eski istihbarat başkanının ismi de geçiyor!

Almanya’da Havai Fişek Faciası: 19 Yaralı

Düsseldorf’ta havai fişeklerin erken patlaması sonucu 19 kişi yaralandı, 4’ü ağır durumda.

Beylikdüzü AVM’sinde Kavga

Beylikdüzü’ndeki bir AVM’de iki esnaf arasında bilinmeyen nedenle kavga çıktı. O anlar kamerada.

İngiltere’de doğum servislerinde ırkçılık: Siyah kadınlara ağrı kesici verilmemiş

İngiltere Sağlık Bakanı, Ulusal Sağlık Sistemi’nde hem personeli hem hastaları etkileyen bir ırkçılık sorunu olduğunu söyledi.